HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Sexual Harrasment

Go down 
AuthorMessage
dabak
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 48
Join date : 2008-05-25
Age : 34

PostSubject: Sexual Harrasment   Tue Jul 29, 2008 2:23 am

Sure korang ade terkena atau pernah buat kat org..hehehe..cerita cerita kan lah...
Back to top Go down
View user profile
dabak
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 48
Join date : 2008-05-25
Age : 34

PostSubject: Re: Sexual Harrasment   Tue Jul 29, 2008 2:30 am

Bontot ku di spank oleh seorg tua nak mampus di RHB...

Ish2..mantap sgt ke pungkuk aku..
Mamat ni 1st time aku jmp, dia dtg kat tmpt aku suruh tukar PC kat divisyen dia..
waktu first time dtg dh wat lawak sexual ngan aku..ish ish ish..dia pegang2 jambang aku
dgn kata2 "owhh..ini syiok ooo..bole buat ini mcm" dgn muka gaya beruk dia wat gesel dagu
punya aksi..ish ish ish..sambil2 nak cakap pasal bape byk pc divisyen dia nak, dia picit2 bahu
aku yg sasa ni..

so benda ni jadi dalam lif, aku dr tgkt 3 nak naik tgkt 5..dia ckp "u punnya muka manyak itchy aa"(maksud dia muka aku muka org gatal) aku jwb aa "isss..u mana tau??jgn kc tau org" so aku gelak aa..dia pon gelak..satu kali tgh2 gelak dia spank bontot aku..CISS!!!!!! Lain kali dia buat itu mcm..mau aku tendang dia..cilakak punya org tua pig
Back to top Go down
View user profile
emloq
Keaktifan Tahap 3


Posts : 160
Join date : 2008-05-14

PostSubject: Re: Sexual Harrasment   Tue Jul 29, 2008 9:33 am

dabak,jgn sampai hilang teruna ye,hehehehe
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 543
Join date : 2008-05-12
Age : 34
Location : Jitra - Arau - Shah Alam - KL

PostSubject: Re: Sexual Harrasment   Tue Jul 29, 2008 9:52 am

wah..dabak membuka topik yg agak sensitip dan berGETAH...hahaha....harap hampa semua posting la jgn sampai melampaui batas...kalau terlalu lucah sgt..pakai la bahasa kiasan skit noo...hehehe....

_________________


Ada CS Ada Segalanya!!!
Berkawan Bukan Separuh Jalan, Tapi Berkawan Sepanjang Zaman
Berkawan Bukan Ketika Masalah, Tapi Berkawan Untuk Menyelesaikan Masalah
Back to top Go down
View user profile http://www.jefrizal.com
anissmax
Keaktifan Tahap 3


Posts : 143
Join date : 2008-05-15
Age : 34

PostSubject: Re: Sexual Harrasment   Wed Jul 30, 2008 1:50 pm

org tua tu mst gay..x pun dua alam...ahahahaha
Back to top Go down
View user profile
bat
Admin
Admin
avatar

Posts : 70
Join date : 2008-05-12

PostSubject: Re: Sexual Harrasment   Sat Aug 02, 2008 2:18 pm

Gila ah pengalaman ngeri...huhuhu..

Kepada Dabak, sila sepak bontot orang tua tu kalau dia buat lagi, wahaha
Back to top Go down
View user profile
chort
Moderators
Moderators
avatar

Posts : 152
Join date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Sexual Harrasment   Tue Aug 05, 2008 4:22 pm

dabak suka sbnaqnya...
bukak topik khas dedicated untuk event tuh sbgai kenangan...
wahhahaha....cool bro
Back to top Go down
View user profile
dabak
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 48
Join date : 2008-05-25
Age : 34

PostSubject: Re: Sexual Harrasment   Wed Aug 06, 2008 2:16 am

ish ish ish..tak suke beb..saje je berkongsi cerita ngan kawan2..
sebagai pedoman hidup..
Back to top Go down
View user profile
theredpraq
Admin
Admin
avatar

Posts : 428
Join date : 2008-05-14
Age : 33

PostSubject: Re: Sexual Harrasment   Wed Aug 06, 2008 12:55 pm

salah hang jugak dabak suka pakai seluaq ketat haha
Back to top Go down
View user profile
patrick
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 299
Join date : 2008-05-14
Age : 34
Location : Georgetown, Penang

PostSubject: Re: Sexual Harrasment   Thu Aug 07, 2008 1:21 pm

dabak jalan tonggek sgt...
Back to top Go down
View user profile
budak_lego
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 226
Join date : 2008-05-25
Age : 33
Location : Teluk Intan, Perak

PostSubject: Re: Sexual Harrasment   Thu Mar 26, 2009 1:31 pm

aku ada kisah pasal sexual harrasment ni,,,tapi bukan berlaku kat aku pun,,,

ketika SI A ni ingin ke KLCC naik putra,,dlam kesempitan putra tu,,,ada couple(laki+pompuan) ni,,,tgh pegang2 tgn...takpa la,,,benda tu normal la kan...

ntah mcm mana, laki ni tetiba pegang tgn SI A smbil meramas2 tgn SI A ni,,,maka dgn itu, SI A ni pun sound la direct kat laki tu,,,"lu apahal pegang tgn gua,,,nak kena cepok ke"..

so,,,the moral of story here,,,kpada sapa2 yg naik putra atau komuter atau lrt ketika tgh sarat ngan penumpang,,,berhati2 ngan org2 yg suka meramas ni,,,

tu je la....hehehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Sexual Harrasment   

Back to top Go down
 
Sexual Harrasment
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti CS Arau :: Forum Sembang :: Sembang Umum-
Jump to: