HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
patrick
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 299
Join date : 2008-05-14
Age : 34
Location : Georgetown, Penang

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Wed Jun 25, 2008 3:40 pm

tertib tengkorak kau..
tertib dlm tido kau kene kepit kan kedua2 belah kaki..
nih terkangkang mcm orang kalah perang..
tapi adik aku cakap perut kau siam,kiut...
mcm bantal busuk blkang rumah jiran aku...
Back to top Go down
View user profile
czar7th
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 129
Join date : 2008-06-12
Age : 34

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Wed Jun 25, 2008 3:44 pm

kire ko ni pndai gak bab2 tertib ni pet..aku saja nak test ko tau ke tak..

mana la perasan klu dah tido..mayb aku tngah mimpi tngah berperang kot time tuh
Back to top Go down
View user profile
patrick
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 299
Join date : 2008-05-14
Age : 34
Location : Georgetown, Penang

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Wed Jun 25, 2008 3:53 pm

siam kau ingat lagi tak main counter strike bilik najib..
siap tukar2 suara dalam game tuh lagik..

kalau ingat mmg lawak siot...
Back to top Go down
View user profile
czar7th
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 129
Join date : 2008-06-12
Age : 34

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Wed Jun 25, 2008 4:02 pm

aku ingat lagi..klu aku lawan ngan salpong msti asik dia bara ja sbb aku slalu tikam dia guna pisau dr blakang..pastu xmngaku kena bunuh ngan aku..hahahah
Back to top Go down
View user profile
czar7th
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 129
Join date : 2008-06-12
Age : 34

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Wed Jun 25, 2008 4:28 pm

wei..aku nak tnya ni...

bnda apa yg pompuan paling harap dpat dr orang llaki especially bf die(selain bunga n teddy bear) untuk hadiah ?
Back to top Go down
View user profile
emloq
Keaktifan Tahap 3


Posts : 160
Join date : 2008-05-14

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Wed Jun 25, 2008 4:35 pm

Permainan yang cantik Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
czar7th
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 129
Join date : 2008-06-12
Age : 34

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Wed Jun 25, 2008 4:47 pm

gift la rawn...bkan play2 la..
Back to top Go down
View user profile
patrick
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 299
Join date : 2008-05-14
Age : 34
Location : Georgetown, Penang

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Wed Jun 25, 2008 6:44 pm

mak aku pesan..
kalau nak bg kat gf ke tunang ker,
jgn bagi jam,minyak wangi dan kain baju yang kaler kuning...
Back to top Go down
View user profile
Shawn Mofaz
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 54
Join date : 2008-05-14
Age : 34
Location : No 65A,Batu Lima Jln Datuk Kumbar 05300 Alor Setar Kedah

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Wed Jun 25, 2008 11:12 pm

patrick wrote:
mak aku pesan..
kalau nak bg kat gf ke tunang ker,
jgn bagi jam,minyak wangi dan kain baju yang kaler kuning...

kalau bagi jugak apa jadi Pet..???? CLASH of titan ka..
Back to top Go down
View user profile
theredpraq
Admin
Admin
avatar

Posts : 428
Join date : 2008-05-14
Age : 33

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Thu Jun 26, 2008 3:06 am

hmm siam bagik la bunga ros sebagai hadiah eheh
Back to top Go down
View user profile
patrick
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 299
Join date : 2008-05-14
Age : 34
Location : Georgetown, Penang

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Thu Jun 26, 2008 10:58 am

tapi org2 tua ckap takut x jadi kawin...
kalu nak bagi terpulang la..
tapi kalau jam takkan nak bagi jam dinding kut..
kalau jam tangan dgn minyak wangi takkan nak beli yg kat pasar malam..
mungkin sbb harga yang mahal kut..tu diorng x bagi...
Back to top Go down
View user profile
theredpraq
Admin
Admin
avatar

Posts : 428
Join date : 2008-05-14
Age : 33

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Thu Jun 26, 2008 9:58 pm

pandai la hang mat pet aku tgk hang tuh da tahap desperate wajib dinikahkan dah kot
cheers
Back to top Go down
View user profile
chort
Moderators
Moderators
avatar

Posts : 152
Join date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Fri Jun 27, 2008 6:24 am

bagi jer apa2 pun siam, asalkan ianya dtg dari hati, dan ikhlas...

hurm, apa kata kalu ang masak utk dia....romantik siot, at least 2-2 kenyang gak...
Back to top Go down
View user profile
patrick
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 299
Join date : 2008-05-14
Age : 34
Location : Georgetown, Penang

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Fri Jun 27, 2008 10:35 am

dua2 dah bulat..x yah la susah2 nak masak..
siam kau bagi jer kole/cawan yang ada muka kau..
mcm org bagi utk kenang2an..yang lukih muka atas kole/cawan tuh..
so bile dia nak minum dia teringat&nmpak muka kau..

tapi nak lebih best..tab mandi @ tab jamban ada lukih muka kau..
so bile dia nak gi berak ker atau mandi ker nmpk muka kau...
Back to top Go down
View user profile
eddyguardo
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 222
Join date : 2008-06-16
Age : 33
Location : PENANG

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Fri Jun 27, 2008 10:41 am

apr la ko ni mat pet...lucah betoi ko ni....heheheh....nanti kalu dia berak atas tab mandai ada muka siam mcm mana???sian la kat siam....ko bubuh balik kata pet tu siamm...aku ada di blkg ko siamm...heheh
Back to top Go down
View user profile
patrick
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 299
Join date : 2008-05-14
Age : 34
Location : Georgetown, Penang

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Fri Jun 27, 2008 12:14 pm

ek eleh edi..
aku tau ler kau baru pas kene sound ngan admin sbb kata2 lucah..
abes tuh kau nak kata kat aku pulak ek...
hehehe
Back to top Go down
View user profile
theredpraq
Admin
Admin
avatar

Posts : 428
Join date : 2008-05-14
Age : 33

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Fri Jun 27, 2008 12:44 pm

haha mat pet jgn nak drop siam kang aku ....letak hang dalam akta ISA baru tau
Back to top Go down
View user profile
cobolean
Keaktifan Tahap 2
Keaktifan Tahap 2
avatar

Posts : 25
Join date : 2008-06-08
Age : 34
Location : S.Alam

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Fri Jun 27, 2008 7:16 pm

czar7th wrote:
wei..aku nak tnya ni...

bnda apa yg pompuan paling harap dpat dr orang llaki especially bf die(selain bunga n teddy bear) untuk hadiah ?

hg bg je ayam masak kicap mcm yg hg wat kt rumah kitorg kt arau dulu tu.(taman ape aa nama dia lupa lak).hahaha.

_________________
Back to top Go down
View user profile http://hafisidris.deviantart.com
OhGudLuck!
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 128
Join date : 2008-06-01
Age : 34
Location : All Star-Seremban-Putrajaya-B.B.Bangi

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Sun Jun 29, 2008 2:42 am

czar7th wrote:
wei..aku nak tnya ni...

bnda apa yg pompuan paling harap dpat dr orang llaki especially bf die(selain bunga n teddy bear) untuk hadiah ?

masa hang nak bg hadiah kat tunang hang tu, xyah bawa @ beli hadiah apa2.
hang just pergi jumpa dia pastu ckp yg hang nak bg hadiah.kalo dia tanya mana hadiah, hang letak tangan kt dada pastu ckp ada kt situ.
Back to top Go down
View user profile http://www.akutakpeduli.com
czar7th
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 129
Join date : 2008-06-12
Age : 34

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Mon Jun 30, 2008 1:57 pm

thanx guys for ur suggestion wlaupon ada yg ngarut2..
nway,aku dah kasik dah..heheh
Back to top Go down
View user profile
eddyguardo
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 222
Join date : 2008-06-16
Age : 33
Location : PENANG

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Mon Jun 30, 2008 8:31 pm

ko kasi hadiah pe siam....???
Back to top Go down
View user profile
czar7th
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 129
Join date : 2008-06-12
Age : 34

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Tue Jul 01, 2008 11:23 am

ade la.. afro afro
Back to top Go down
View user profile
theredpraq
Admin
Admin
avatar

Posts : 428
Join date : 2008-05-14
Age : 33

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Tue Jul 01, 2008 11:04 pm

SIAM BAGIK HADIAH PERFUME LA..KAN..WEH SIAM PI LA ISI NAMA KAT GATHERING TUH
Back to top Go down
View user profile
eddyguardo
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 222
Join date : 2008-06-16
Age : 33
Location : PENANG

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Wed Jul 02, 2008 1:04 am

ntah siam...bila lg siam ko nak letak nama....leh tumpang ko naik pesona p lumut...hhehee
Back to top Go down
View user profile
czar7th
Keaktifan Tahap 3
avatar

Posts : 129
Join date : 2008-06-12
Age : 34

PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   Wed Jul 02, 2008 11:35 am

esok aku decide..
satgi baru aku nak tngok cuti aku approve ke tak..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii   

Back to top Go down
 
Ruangan cit-cat bersama RED amboi3x sempoiiiiii
Back to top 
Page 7 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti CS Arau :: Forum Sembang :: Sembang Umum-
Jump to: